browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Benvinguts i benvingudes al Ribot i Serra

Posted by on 12 setembre 2012

Hola nois i noies de 2n d’ESO!!

Us donem la al blog del PROJECTE ÀGORA, que us espera impacient, per començar a publicar-hi tot allò que anirem fent i aprenent durant el curs. Aquest blog ens servirà per recordar tot el que fem i per ensenyar-ho a les vostres families, amics o companys d’altres cursos. També serà una gran oportunitat per què aprengueu a utilitzar i publicar en un blog o una pàgina web.

Teniu ganes de començar…???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>