Característiques de personalitat

Per conèixer les característiques de personalitat, normalment és fa un “test de personalitat”. N’hi ha de molts tipus, però tots intenten determinar la forma de ser, de comportar-se, d’escollir, … d’una persona.

Com et pots imaginar, no hi ha ningú que compleixi només una sola característica, per tant, a l’hora de fer el teu test de personalitat segueix els següents passos:

  • Has de posar una “X” a les diferents caselles amb les què et sents identificat.
  • De les que has marcat, ara al costat, indica amb números l’ordre d’importància de cada una d’elles, de forma que posis un 1 a la més important, un 2 a la següent i així successivament.
  • Una vegada totes ordenades segons la seva importància, llegeix-les una darrera l’altre en aquest ordre i reflexiona si estàs d’acord o no amb el resultat del test.

T’hauràs adonat que definir les característiques d’una persona no és tant fàcil com podia semblar.

Pensa una forma resumida, interessant i que quedi bé, per posar aquestes dades a la part corresponent del teu perfil personal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>