Comença el viatge

carta_alumnesAmb l’inici del nou curs, els alumnes de 3r d’ESO hem rebut un bagul tancat amb un candau i una carta. En aquest espai us ensenyarem les pistes que anirem rebent. Però si voleu seguir el procés de descobriment del ninigma haureu de llegir els articles que escriurem.

El primer detall que crida l’atenció són uns números intercalats que apareixien entre les lletres del text de la carta. Es tracta d’un missatge xifrat? Podeu ampliar la imatge de la carta i mirar de descobrir què representen…

A més, intercalats en el text es poden veure també uns gràfics estranys. Què signifiquen?

Com podem trobar la clau que ens obrirà el bagul?… Segurament les il·lustracions de la carta són pistes que hem de seguir… Haurem d’anar poc a poc i amb molta atenció… El viatge comença i ens queda molt per descobrir…

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per escriure un comentari.