RealMagicBoxQuan entrem en contacte amb el món que ens envolta, ens veiem immersos en un joc d’interpretació apassionant en el qual intervé la informació que el cervell té emmagatzemada dels objectes i del seu comportament, procedent d´experiències anteriors… A partir d’aquest informació, els estímuls es configuren de manera que tinguin sentit per al subjecte.

En el cas de l´ésser humà, a més dels records, de l´experiència anterior, dels conceptes previs, de l´aprenentatge,… intervenen lleis estructurals de la percepció o de la configuració d´un objecte, denominades lleis de la forma, o lleis de la Gestalt, pròpies de la ment, com ara la pregnància i la bona figura; la primacia; la simplicitat; la semblança…

Avui ens aproparem a aquesta realitat que sembla allò que no és i que ens ajudarà a replantejar la pretesa confiança en els nostres sentits com a criteri de coneixement.

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per escriure un comentari.