Presentació

Aquesta és una matèria nova per a vosaltres. Al llarg de la vostra vida heu sentit molts cops les paraules “ciutat”, “ciutadà”, “ciutadania”… I ara resulta que heu de fer una matèria que, segons sembla, us ha d´educar per ser ciutadans. Però comencem pel principi, no cal que us espanteu ja perquè no estem d´avant d´una matèria plena de teories. Volem ajudar-vos a descobrir què significa ser ciutadà, reconèixer els vostres drets i deures, implicar-vos en el futur de la vostra societat i, tot això, d´una manera pràctica i divertida.

Per fer això, per saber qui som, ens cal mirar una mica enrere, i per poder fer-ho, us proposem un viatge en el temps, un viatge que a la vegada que us convida a descobrir el “ninigma del mico”, us ajudarà a saber com vivien els nostres avantpassats, quan van començar se considerar-se ciutadans i a comparar les seves maneres de viure i de relacionar-se amb la forma que tenim actualment per tal de decidir tots plegats com volem viure en el futur.

Deixa el teu comentari

Has d'estar identificat per escriure un comentari.