QUINS FRUITS HEM RECOLLIT ABANS?(KEVIN RUBI)

Vam collir primer els enciams de dins del hibernacle, per que ja estaven grans. Després vam collir els pesols i per ultim les faves.

Vam collir abans els pesols, per que els pesols ja estaven fets. I per que la planta de pesol creix més ràpidament que la de faves . El que ens va passar amb les cebes, és que ens les van arrencar persones que es van colar en el centre.

Aquesta entrada ha esta publicada en L'hort del Ribot i Serra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>