ABONEM EL CAMP (HALID AUHAYAD)

Quan vam acabar de de remoure el terra de l’hort, vam fer uns muntons de terra per abonar.

Vam agafar l’abono del PUNT BLAU DEL PARC CENTRAL amb sacs i pales. Vam anar caminant del punt blau a l’institut amb un carretó per portar l’abono. Quan vam portar l’abono per a l’hort, vam tirar els muntons de terra per l’abono, després vam remenar la terra i l’abono tot junt.

Aquesta entrada ha esta publicada en L'hort del Ribot i Serra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>