1r DIA DE L’HORT (ANDREA APARICIO)

El primer dia que vam anar a l’hort, vam remoure la terra i ho vam dividir en 3 parcel·les . Després ens vam dividir per grups , en la primera parcel·la hi havien tres nens , en la segona parsel·la hi havien també tres nens i en la tercera parcel·la quatre nens. En la primera parcel·la  estaven el Khalid,Abde,Omar; en la segona parcel·la la estaven el Jorge, el Damian i la Maria, i en la tercera parcel·la  estaven el Kevin.B, el Kevin.R, la Lidia i la Andrea.

Quan ja estaven els grups formats vam fer unes muntanyes de terra.

Per oxigenar la terra i també per posar l’abono i tapar-ho amb la terra després.

Aquesta entrada ha esta publicada en L'hort del Ribot i Serra. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>